A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ДО УКРАЇНИ ЧЕРЕЗ ЛИТВУ ЗАВЕЗЛИ ПАРТІЮ ОТРУЙНИХ МОРЕПРОДУКТІВ – ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБА

Дата: 16.02.2023 14:56
Кількість переглядів: 136

Державна служба з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів отримала листа від Державної продовольчої ветеринарної служби Литви, згідно якого до України відправлено партію замороженої суміші морепродуктів з підвищеним вмістом кадмію, що не відповідає законодавству Європейського Союзу. Про це повідомляє Болградське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області.

Мова йде про партію, експортер якої є - UAB «VPA Logistics», Stariskes g. 29, Laistq k., 95366 Klaipedos r., Lithuania, на замовлення UAB «Plunges kooperatine prekyba», Birutes g. 50, Pluenge, Liethuania, а одержувачем - «VICIUNAIUKRAINA» LTD, ul. Solomianska 3, office 6, Kyiv 03110, Ukraine, походженням – «Zejiang Zhoufu food Co.», LTD., Кітай.

Оператори ринку, які здійснюють господарську діяльність у сфері обігу харчових продуктів, повинні вилучити з обігу цей небезпечний продукт. У разі виявлення невідповідності, просимо повідомити Болградське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області.

Фото демонстраційне


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень