A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

У БОЛГРАДСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ ПРАЦЮВАЛИ ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ

Дата: 21.02.2023 16:13
Кількість переглядів: 86

Привід для цього був традиційний – підготовка до 50-ї сесії Болградської міської ради, яка відбудеться вже цього четверга, 23 лютого.

Фото без опису

Членами чотирьох постійних комісій, у тому числі і на спільній, було розглянуто порядок денний пленарного засідання. В результаті до нього увійшли 58 питань, з яких 27 – земельні.

Фото без опису

Першим депутати розглянуть питання про присвоєння об’єктам топоніміки, вулиць, провулків, площ та інших споруд, розташованих на території Болградської територіальної громади Одеської області імен фізичних осіб, назв ювілейних і святкових дат, назв і дат історичних подій. А другим - про звернення депутатів Болградської міської ради Одеської області VIII скликання до комунальних закладів, установ та підприємств всіх форм власності, які розташовані на території Болградської територіальної громади, щодо благодійної фінансової допомоги 88 окремому батальйону морської піхоти.

Фото без опису

Повністю ознайомитися з рекомендованим порядком денним п’ятдесятої сесії Болградської міськради VIІІ скликання можна на офіційному сайті за посиланнями

https://gromada.org.ua/.../poryadok-dennij-31-sesii.../


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень