A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ЗВЕРНЕННЯ БОЛГРАДСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ РІЧНИЦІ ВІЙНИ В УКРАЇНІ

Дата: 24.02.2023 10:54
Кількість переглядів: 88

Шановні жителі Болградської громади!

24 лютого 2022 року російська федерація розпочала повномасштабне вторгнення в Україну.

Фото без опису

Сьогодні виповнюється 365 днів від початку цього злочинного нападу, який став кульмінацією загарбницької війни, яку москва розпочала проти України 9 років тому з окупації Криму у 2014 році.

Сьогодні виповнюється 365 днів, які змінили життя українців на 360 градусів.

365 днів, які, на жаль, стали трагічними сторінками історії України. Тому що вони стали днями кривавих бойових дій, знищення мирних населених пунктів, загибелі багатьох людей і масштабних руйнувань внаслідок атак армії рф. Чимало українців через війну стали біженцями та переселенцями.

Водночас, повномасштабний напад пришвидшив консолідацію української нації. Національна єдність стала основою успішного спротиву. Наступ військ рф вдалося зупинити завдяки спільним зусиллям українців, які стали на захист держави у лавах Збройних Сил України, Національної гвардії України та масового волонтерського руху.

Сьогодні я хочу висловити слова глибокої скорботи з приводу загибелі синів, братів, чоловіків, батьків, яких втратила Україна та Болградська громада зокрема! Світла пам'ять Героям та вічний спокій невинно вбитим!

Сьогодні я говорю спасибі нашим мужнім, відважним воїнам, які продовжують відстоювати свободу України та наближати нашу Перемогу.

Дякую кожному волонтеру, кожному співробітнику структурних підрозділів Болградської міської ради, які також знаходили час на здійснення благодійної діяльності, за їхню участь у підтримці наших воїнів та переселенців.

Дякую нашим болгарським містам-побратимам, українським і міжнародним благодійним фондам за надану гуманітарну допомогу.

Ці 365 днів дійсно показали, що разом ми – сила, ми вистаємо, ми переможемо! Чого я й бажаю кожному українцю, кожному жителю Болградської громади!

З повагою, Болградський міський голова Сергій ДИМИТРІЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень