Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

«МИ ДОПОМОЖЕМО», - СЕРГІЙ ДИМИТРІЄВ ПРОВІВ ЗУСТРІЧ З ВИХОВАНЦЯМИ ПАТРОНАТНОЇ СІМ’Ї

Дата: 28.02.2023 11:37
Кількість переглядів: 92

Вчора, за ініціативою Болградського міського голови Сергія Димитрієва, в його кабінеті була проведена зустріч з вихованцями патронатної сім’ї, які в цьому навчальному році закінчують навчання у Болградському ліцею № 2. В бесіді також прийняли участь начальник Служби у справах дітей Болградської міської ради Марина Мохначева та патронатна вихователька Марина Гусейнова.

Фото без опису

Мова йшла о виборі хлопцями майбутньої професії, якій потрібно робити вже зараз и від якого багато в чому залежить їх подальше життя.

Голова Болградської міської наголосив, що визначитися їм цьому допоможуть вчителя разом із спеціалістами Служби у справах дітей Болградської міської ради.

«Раджу вам вибрати таку спеціальність, яка дозволить у майбутньому забезпечити ні тільки себе, а й своїх дітей. Ми допоможемо, а ви через п’ятдесят років згадаєте, що ми були праві. Також вибирайте собі справжніх друзів ,від оточення теж залежить чимало», - підкреслив Болградський міський голова, звертаючись до юнаків.

У продовж зустрічі слово взяла Марина Мохначева, яка провела з хлопцями профілактичну бесіду стосовно негативних явищ у молодіжному середовищі.

«Яку мету собі визначити, такий життєвий шлях і оберете», - додав наприкінці Сергій Димитрієв.

Фото без опису

Нагадаємо, що в Болградській громаді функціонує вже декілька років єдина в Болградському районі патронатна родина, яку створили мешканці села Табаки Марина та Насімі Гусейнови. В ней хлопці-випускники проживають вже з кінця серпня минулого року, та зовсім скоро почнуть самостійне життя. Щоб допомогти не заблукати в ньому юнакам, й була проведена минула зустріч з Болградським міським головою та начальником Служби у справах дітей Болградської міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень