A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ПРИВІТАННЯ БОЛГРАДСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ВИЗВОЛЕННЯ БОЛГАРІЇ ВІД ОСМАНСЬКОГО ЯРМА 

Дата: 03.03.2023 10:17
Кількість переглядів: 115

Шановні друзі з Республіки Болгарія!

Прийміть щирі вітання з важливим національним святом Болгарії – Днем визволення від османських гнобителів і воскресіння болгарської держави.

Для нас, бессарабських болгар, які живуть на півдні України, це також важливе свято. Але сьогодні, нажаль, наша держава зазнала, що таке війна, в стані якої перебуває вже більше року.

Ми дуже вдячні братам-болгарам за ту допомогу, яку вони надають нашій громаді з самого початку війни в Україні. Це не тільки гуманітарна допомога, яка надходить і сьогодні, а також прихисток, який Болгарія надає українцям з початком бойових дій на території нашої держави.

Крім того, з Болгарією нашу громаду пов’язують давні культурні зв’язки, які вона допомагає підтримувати навіть сьогодні, в такі складні для нас часи.

Тому моє головне побажання в День визволення Болгарії є у тому, щоб болгарський народ ніколи не знав, що таке війна та кровопролитна боротьба за свободу.

Щастя, процвітання та подальшого успішного розвитку Болгарії!

Зі святом!

З повагою, Болградський міський голова Сергій ДИМИТРІЄВ

 

Уважаеми приятели!

Сърдечно поздравявам вас с важния национален празник на България – Деня на Освобождението от османските поробители и възкресението на българската държава.

За нас, бесарабските българи, живеещи в Южна Украйна, това също е важен празник. Но днес, за съжаление, и нашата държава изпита какво е война, и в това състояние сме повече от годины.

Ние сме много благодарни на нашите български братя за помощта, която оказват на нашата община от началото на войната в Украйна. Това е не само хуманитарната помощ, която пристига и днес, но и подслонът, който България предоставя на украинците след началото на военните действия на територията на нашата държава.

Освен това, нашата община е свързана с България чрез древни културни връзки, които България помага да поддържаме и днес, в толкова трудни за нас времена.

Затова основното ми пожелание в Деня на Освобождението на България е вашата държава, българският народ, никога да не знаят какво е войната и кървавата борба за свобода.

Щастие, просперитет и по-нататъшно успешно развитие на България!

Честит празник!

С уважение, кмет на град Болград Сергей ДИМИТРИЕВ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень