A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

БОЛГРАДСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА ЧЕРГОВУ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ВІД БОЛГАРСЬКИХ ПОБРАТИМІВ

Дата: 03.03.2023 11:55
Кількість переглядів: 127

Цього тижня міську раду відвідало керівництво общини Тунджа Республіки Болгарія, які є побратимами Болграда.

Кмет общини Тунджа Георгій Георгієв та його заступник Дмитро Димитров прибули з гуманітарною місією, особисто доставивши до Болграда генератор на 8 000 W, який використовуватиметься на потреби громади.

Закордонних партнерів зустрічали Болградський міський голова Сергій Димитрієв та його перший заступник Андрій Гарвалов, після чого було підписано відповідний акт приймання-передачі обладнання між дарувальниками та одержувачами.

«В свій час, коли між Болградською міською радою та общиною Тунджа було підписано двосторонній договір про співпрацю, під ним здебільшого малося на увазі зміцнення зв'язків у культурній сфері – обмін творчими колективами, які брали участь у різних культурних заходах. Однак сьогодні я сміливо можу заявити, що наші болгарські побратими готові бути з нами не лише в радості, а й у горі. За що їм величезна подяка від мене особисто і від усієї Болградської громади», - наголосив Сергій Димитрієв.

Зазначимо, що з початком війни в Україні община Тунджа однією з перших відгукнулася та надала допомогу громаді – не лише місцевим жителям, а й переселенцям. Вони неодноразово передавали до Болграда цілий автобус гуманітарного вантажу у вигляді медикаментів та продуктів харчування, а також безкоштовно забирали всіх бажаючих знайти прихисток у Болгарії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень