A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ЛЕГАЛІЗАЦІЯ ВИПЛАТИ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ В БОЛГРАДСЬКІЙ ГРОМАДІ – ПІД КОНТРОЛЕМ

Дата: 03.03.2023 15:17
Кількість переглядів: 84

Робоча група з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення Болградської міської ради продовжує свою роботу й в цьому році. Так, з метою вивчення ситуації щодо дотримання вимог законодавства про працю в січені-лютому було проведено 4 виїзних зсідання, в ході яких комісія відвідала 56 суб’єктів господарювання.

Фото без опису

За підсумками роботи на деяких об’єктах було встановлено порушення, які суб’єктам господарювання було запропоновано усунути у встановлений термін. Деякі об’єкти було відвідано повторно. На них суб’єкти господарювання частково усунули порушення. А саме: зареєстрували діяльність ,офіційно працевлаштували найманих осіб, деякі з них на стадії оформлення.

Також було проведено бесіди про необхідність оплати податків, про неприпустимість допуску до роботи найманих працівників без оформлення з ними трудових відносин та дотримання вимог законодавства про працю. В результаті 4 суб’єкта господарювання зареєстрували своїх найманих працівників, 21 платником погашена заборгованість по податкам.

Фото без опису

За підсумками засідання робочої групи, яке відбулося на цьому тижні, вирішено продовжувати проводити виїзні засідання згідно Плану заходів, обстеження місць здійснення підприємницької діяльності з метою недопущення використання найманої праці без укладання трудових договорів належним до законодавства чином на території Болградської громади будуть здійснюватися і надалі.

Важливість питання легалізації працевлаштування населення в основному вже знайшла розуміння серед роботодавців і найманих працівників. У випадках, коли такого розуміння не буде досягнуто, членами робочої групи було прийнято рішення звертатися з офіційною заявою до правоохоронних та контролюючих органів для здійснення заходів відповідно до діючого законодавства та відповідного реагування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень