A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 07.03.2023 09:39
Кількість переглядів: 75

   Вчора під головуванням Болградського міського голови Сергія Димитрієва відбулась комісія з питань захисту прав дитини при Болградській міській раді.
Фото без опису
 
Щоразу на комісії розглядаються важливі питання, які стосуються конкретної ситуації що склалася з дітьми. Служба у справах дітей Болградської міської ради професійно та об'єктивно відпрацьовує кожне питання, виносить їх на розгляд комісії з подальшим розглядом на виконкомі міської ради.
   На засіданні комісії яке відбулось 6 березня розглядалось питання про визначення місця проживання дітей з одним із батьків.
   
Нагадаємо, що комісія створена сприяти забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання, всебічний розвиток. У випадку порушення цих прав комісія оперативно реагує на проблему та в короткий термін вирішує спірне питання.
Фото без опису

Фото без опису
   
Найчастіше на комісіях розглядаються вирішення спорів між батьками щодо визначення місця проживання дитини, визначення форми влаштування дитини – сироти та дитини, позбавлення батьківського піклування, вирішення спорів щодо участі одного з батьків у вихованні дитини,  визначення способів такої участі та інші питання.
  
При прийнятті рішень комісія керується головною метою – забезпечення прав і інтересів дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень