A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

Збільшуються випадки захворювань дихальних шляхів

Дата: 07.03.2023 11:33
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

   Щороку восени та навесні починається сезон спалювання листя, гілок, сухої трави та інших рослинних залишків. В цей період повітря стає важким і гірким, збільшуються випадки захворювань дихальних шляхів. На жаль люди не звертають уваги на те, якої шкоди завдають довкіллю, здоров'ю та життю людей. До складу продуктів горіння входять чадний газ, важкі метали, канцерогенні сполуки. Саме вони стають причиною неприємного відчуття у горлі та кашлю. Особливо чутливі до нього алергіки та астматики.
   Інспекція з благоустрою Болградської міської ради нагадує, що спалювати відходи, листя, рослинні залишки ЗАБОРОНЕНО ( підпункт 5, пункт 14 розділ 3 Правил благоустрою населених пунктів Болградської територіальної громади). Порушення Правил благоустрою відповідно до ст.152 Кодексу України "Про адміністративні правопорушення" передбачає адміністративну відповідальність та накладання штрафу.
З питань вивезення габаритного сміття (гілки, лоза, трава,рослинні залишки) звертатися за телефоном 093-412-09-99 Микола Миколайович - в.о. начальника ділянки зі збору та вивезення твердих побутових відходів КП «Горводоканал» Болградської міської ради.

Телефон для довідок 04846-4-11-63


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень