Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

БОЛГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА ОПЕРАТИВНО НАДАЛА ДОПОМОГУ БАГАТОДІТНІЙ СІМ'Ї ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ З ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 10.03.2023 13:21
Кількість переглядів: 90

На засіданні виконкому Болградської міської ради, що відбулося вчора, було прийнято рішення про безкоштовну видачу благодійної допомоги Дорі Куліковій, багатодітної матері-переселенці, яка нині проживає в селі Залізничне Болградської громади.Фото без опису

Члени виконкому одноголосно дали згоду на те, щоб виділити жінці з сімома дітьми розкладні ліжка, матраци, постільну білизну, подушки, ковдри, рушники з тих, що були передані Болградській міській раді від Благодійного фонду «Європейський фонд для України».

Контроль за виконанням цього рішення Болградський міський голова Сергій Димитрієв взяв на себе особисто, і вже сьогодні гуманітарний вантаж було доставлено до будинку родини переселенців у Залізничному.

Фото без опису

Для Дори Кулікової це село не чуже. Тут жінка свого часу народилася, а потім поїхала на Херсонщину, де проживала її бабуся.

Коли Херсонщину було окуповано, жінка разом зі своїми вісьмома дітьми, наймолодшому з яких сьогодні 7 місяців, перебралася до Київської області, де, на жаль, вона втратила свого 12-річного сина, якого збила на смерть машина. Ховати хлопчика довелося в рідному Залізничному, куди Дора перебралася з дітьми.

Фото без опису

Одна з односельчан погодилася надати жінці свій будинок для проживання, але в ньому не вистачало меблів. І тоді староста Залізничного Світлана Гергі озвучила цю проблему перед керівництвом Болградської міської ради, результатом чого стало виділення та доставка переліченої вище допомоги.

Фото без опису

«Я дуже вдячна всім тим, хто не залишив мене і моїх дітей віч-на-віч із проблемами. Зокрема, адресую свою глибоку вдячність Болградському міському голові Сергію Димитрієву та його заступнику Ганні Мунтяновій, директору КП «Горводоканал» Анатолію Ільченку та його працівникам за транспортування гуманітарної допомоги. Окрема подяка за сприяння старості села Залізничне Світлані Гергі та всім моїм односельцям, які простягають руку допомоги», - зазначила багатодітна мама-переселенка Дора Куликова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень