A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ДЕ КОНТЕЙНЕРИ ТА КУДИ ВИКИДАТИ СМІТТЯ?

Дата: 10.03.2023 16:35
Кількість переглядів: 163

Такі питання від мешканців Болграда сьогодні вранці було опубліковано в одному з інтернет-пабліків.

«Може хтось володіє інформацією, чому прибрали сміттєві баки з вулиці кут Лиманної та Терещенка? Вже другий день їх нема. Люди кидають пакети зі сміттям на місце для баків. Така сама проблема і щодо Малевинського, і в інших місцях. Просто прибрали контейнери та все. Жодних табличок, оголошень. Куди кидати сміття?" - питали анонімні автори, підкріпивши своє питання промовистим фото.

Фото без опису

Ми переадресували його директору комунального підприємства «Горводоканал» Анатолію Ільченку, і ось яку відповідь отримали.

«Про цю ситуацію мені добре відомо. Можу завірити - купу сміття вже вивезено, і в цих місцях, де раніше були великі контейнери, незабаром з'являться таблички з попередженням про штраф у разі складування сміття. Великі контейнери ми прибрали, а натомість роздали мешканцям прилеглих будинків індивідуальні сміттєві баки, які наша машина спустошуватиме по п'ятницях. Тим більше, що дороги на цих вулицях реанімовані, тобто транспорт без проблем проїде. Все це робиться для того, щоб не перетворювати вулиці громади на звалища, які утворювалися навколо великих контейнерів для сміття. Можу лише припустити, що сміття у цих місцях продовжили скидати ті, хто з якихось причин не забрав свій новий індивідуальний контейнер чи не захотів. Але це можна виправити – достатньо звернутися до абоновідділу КП «Горводоканал». Ми всі маємо бути зацікавлені в тому, щоб наша громада стала чистішою та акуратнішою», - підкреслив керівник комунального підприємства Анатолій Ільченко.

Зазначимо, що нових сміттєвих баків в КП достатньо, йде процес їх надання громадянам громади. Якщо вам складно їх транспортувати самостійно, працівники підприємства допоможуть доставити їх.

Довідки за телефонами:

093-412-09-99 Воїнський Микола Миколайович

063-338-93-60 Каспіровський Микола Миколайович

Фото Bolgrad Inform


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень