A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ВІН НАЗАВЖДИ ЗАЛИШИТЬСЯ У НАШІЙ ПАМ'ЯТІ: СЕРГІЯ БАХЧЕДЖИ НАГОРОДЖЕНО ОРДЕНОМ «ЗА МУЖНІСТЬ» III СТУПЕНЯ ПОСМЕРТНО

Дата: 15.03.2023 17:55
Кількість переглядів: 96

Не святкова, але важлива церемонія відбулася сьогодні у Болграді. Почалася вона з хвилини мовчання на згадку про тих, хто пожертвував своїм життям заради нас і наших дітей, на згадку про нашого земляка, нашого Героя Сергія Бахчеджи, який відважно, не шкодуючи себе, охороняв цілісність і свободу України до останнього подиху.

Фото без опису

Старшому солдатові Бажчеджи, який загинув 30 червня 2022 року в бою поблизу Бахмутського району Донецької області, було лише 35. Без сина, чоловіка та батька залишилися його батьки, дружина, донька та однорічний син.

Фото без опису

Саме донці загиблого Захисника начальник Болградського РЦТК та СД Олександр Дем'янов вручив сьогодні орден «За Мужність» ІІІ ступеня, посмертно. Цією державною нагородою Сергія Бахчеджи було відзначено Указом Президента України Володимира Зеленського – за особисту мужність та захист державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Фото без опису

Від імені Болградської районної воєнної адміністрації начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура висловив слова скорботи й вдячності родині загиблого та вручив Лист-подяку батькам Сергія Бахчеджи.

Фото без опису

Щирі співчуття та подяку батькам за виховання справжнього патріота адресував Болградський міський голова Сергій Димитрієв, вручивши їм рішення 50-ї сесії Болградської міської ради про перейменування провулку Суворова у Болграді на провулок Сергія Бахчеджи.

Фото без опису

«Він назавжди залишиться у нашій пам’яті», - зазначив Сергій Димитрієв.

Керівник районної організації учасників АТО Іван Бодлєв подякував сім’ї загиблого захисника та звернув увагу на те, що громадською організацією вже виготовлена меморіальна дошка на честь загиблого героя, яка буде встановлена на Алеї Слави у Болградському НВК «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів – ліцей».

Фото без опису

Сергій народився 07 жовтня 1986 року. Навчався в Болградській ЗОШ №2 та Болградському НВК «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів – ліцей» Болградської міської ради. З 13 серпня 2019 року проходив військову службу у в/ч А2167 міста Біла Церква, Київської обл. Приймав участь в АТО з 2019- 2020 року. Після повномасштабного вторгнення рф в Україну, чоловік став на захист Батьківщини.

Фото без опису

Вічна пам’ять Сергію Бахчеджи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень