A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ДЕПУТАТИ ПОГОДИЛИСЯ ЗІ ЗВІЛЬНЕННЯМ ДИРЕКТОРА КУ «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ» БОЛГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ: ПОСАДА НАРАЗІ ВАКАНТНА

Дата: 17.03.2023 11:10
Кількість переглядів: 157

На цьому тижні депутати Болградської міської ради зібралися на екстрено скликану сесію, на повістки якої значилось питання – про звільнення з посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Болградської міської ради Світлани Жечевої.

Приводом для цього стала власне бажання Світлани Петрівни у зв’язку з її переїздом.

«Шановні колеги, дуже приємно було працювати з вами. Дякую всім за співпрацю, підтримку та взаєморозуміння, бажаю здоров'я, миру та радості!», - підкреслила вона після того, як депутати задовольнили ії заяву та своїм рішенням поклали виконання обов’язків директора КУ «Центр надання соціальних послуг» Болградської міської ради на Тетяну Овчиникову, завідуючу відділенням соціальної допомоги за місцем проживання.

«Від себе особисто висловлюю вам свою щиру подяку за вашу професійну працю та вагомий внесок в розвиток соціальної сфери Болградської громади», - зазначив Болградский міський голова Сергій Димитрієв, звернувшись до Світлани Жечевої.

Додамо, Світлана Жечева очолила комунальну установу «Центр надання соціальних послуг» Болградської міської ради в січня 2021 року. На той час вона вже буда професіоналом в соціальної сфері, в якої почала свій професійний шлях в 2005 році на посаді спеціаліста І категорії районного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Згодом очолювала цю установу 14 років. З 2019 по 2020-й займала посаду директора Територіального центра соціального обслуговування Болградської РДА.

Зараз посада директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Болградської міської ради вакантна. Тому якщо ви – громадянин (ка) України; у вас - повна вища освіта відповідного професійного спрямування (педагогічна, юридична) за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом не менше 3 років и ви готові працювати в соціальної сфері, звертайтеся за тел. (073) 473 22 53, (097) 161 29 33

Такі ж кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду завідувача відділення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Болградської міської ради Одеської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень