A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

Звернення до колективів комунальних закладів, установ та підприємств всіх форм власності

Дата: 17.03.2023 15:26
Кількість переглядів: 94

            Під час минулого 50-го пленарного засідання, депутати Болградської міської ради звернулись до колективів комунальних закладів, установ та підприємств всіх форм власності, які розташовані на території Болградської територіальної громади, з пропозицією перерахувати свій одноденний заробіток 88 окремому батальйону морської піхоти.



            Болградська міська рада просить ознайомитись з текстом звернення та долучитись до збору коштів нашим захисникам.


            Звернення депутатів Болградської міської ради Одеської області  VIII скликання
до комунальних закладів, установ та підприємств всіх форм власності, які розташовані на території Болградської територіальної громади, щодо благодійної фінансової допомоги 88 окремому батальйону морської піхоти

            З 24 лютого 2022 року триває героїчна боротьба України проти відкритої військової агресії з боку російської федерації. Увесь сектор оборони нашої держави дає гідну відсіч спробам ворогу позбавити нас майбутнього та крок за кроком звільняє окуповані території. Дякуючи неймовірному героїзму наших захисників, ціною життів наших Героїв мешканці Болградської територіальної громади не пізнали усіх «переваг»,  які несе «руській мір».          
           Багато мешканців нашого регіону несуть службу у 88 окремому батальйоні морської піхоти (місце дислокації - місто Болград) та з доблестю виконують покладені на них завдання у самих гарячих точках бойового зіткнення з окупантами. Але, на превеликий жаль, за період бойових дій є втрати серед особового складу військового підрозділу.
        Для успішного виконання бойових завдань та, найголовніше, збереження життя наших бійців 88 окремому батальйону морської піхоти вкрай необхідні технічні засоби, а саме: автівки  класу «пікап»,  квадрокоптери, засоби зв’язку та антидронові рушниці.
        Нажаль, за рахунок місцевих бюджетів не має змоги закупити вказані технічні засоби у зв’язку з певними обмеженнями діючого законодавства.
      Болградська міська рада звертається до комунальних закладів, установ та підприємств всіх форм власності, мешканців громади з пропозицією перерахувати свій одноденний заробіток  88 окремому батальйону морської піхоти за вказаними реквізитами:

Найменування отримувача:
БО БФ ЛІГА ДОБРИХ СПРАВ ЮА
Код отримувача:
44724712
Рахунок отримувача:
UA623052990000026002044915646
Назва банку:
АТ КБ "ПРИВАТБАНК"
Кожна перерахована гривна допоможіть зберегти життя наших захисників. Лише разом ми зможемо подолати ворога!

З вірою в ЗСУ!

З вірою в народ України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень