A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ОФОРМЛЮЄМО ІD- КАРТКУ ВЧАСНО

Дата: 29.03.2023 09:26
Кількість переглядів: 80

Дорогі друзі! За вікном весна, а це означає, що вже зовсім скоро наших школярів чекає Національний мультипредметний тест та вступна кампанія.



Цьогоріч сесію НМТ заплановано на період з 5 по 23 червня. Додаткову сесію НМТ проведуть з 11 до 24 липня 2023 року. Реєстрація осіб для участі в основній сесії мультитесту триватиме з 3 квітня до 3 травня.

Тому ми нагадуємо юним українцям, яким виповнилося 14 років та які планують вступати до вищих навчальних закладів, про необхідність обов'язково подбати про своєчасне виготовлення першого паспорта громадянина України у формі ID-картки.

Для цього Вам необхідно подати заяву та відповідні документи до підрозділу ДМС, центру обслуговування «Паспортний сервіс» або в ЦНАП:
📌свідоцтво про народження або документ, що підтверджує факт народження, виданий компетентними органами іноземної держави;
📌паспорт громадянина України одного з батьків. У разі, коли батьки чи один із батьків такої особи на момент її народження були іноземцями або особами без громадянства, або у разі набуття особою громадянства України на території України подається довідка про реєстрацію особи громадянином України;
📌РНОКПП або повідомлення про відмову від його прийняття (за наявності);
📌витяг з реєстру територіальної громади про реєстрацію місця проживання (за наявності).

🤓 Звертаємо увагу, що для осіб, які досягли 14-річного віку та отримують паспорт громадянина України вперше, адміністративний збір не сплачується.

❗️ Окрім того, якщо у вас немає ідентифікаційного коду, ви можете скористатися безкоштовною комплексною послугою ID-14 та оформити паспорта разом з присвоєнням реєстраційного номера облікової картки платника податків - це дійсно зручно і швидко!

Чекаємо Вас у підрозділах Міграційної служби та бажаємо успіху на тестах! 😉

Детальніше про оформлення ID-картки можете дізнатися на сайті ДМС за посиланням 👇
https://dmsu.gov.ua/.../pasport-gromadyanina-ukrajni-id...

#ДМС МВС України Наталія Науменко Центр обслуговування громадян "Паспортний сервіс" Український центр оцінювання якості освіти


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень