Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

З ЗАВТРАШНЬОГО ДНЯ В БОЛГРАДСЬКІЙ ГРОМАДІ ЗАВЕРШИТЬСЯ ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН 2022-2023: ЧИ Є ВИНЯТКИ

Дата: 29.03.2023 17:30
Кількість переглядів: 105

Відповідне рішення було ухвалено сьогодні на засіданні виконавчого комітету Болградської міської ради з метою раціонального використання обмежених енергетичних ресурсів, а також беручи до уваги розпорядження Болградської районної державної адміністрації від 27.03. 2023 р. «Про завершення опалювального сезону 2022-2023 років у Болградському районі».

Фото без опису

«Однак, з огляду на похолодання, вважаю, що опалювальний сезон у дитячих дошкільних, навчальних та лікувально-профілактичних закладах Болградської міської ради доцільніше завершити у разі настання відповідних умов згідно з нормами санітарного законодавства України. А саме після того, як середньодобова температура повітря протягом трьох діб триматиметься на рівні не нижче +8 градусів за Цельсієм», - звернув увагу присутніх Болградський міський голова Сергій Димитрієв перед процедурою голосування, з чим всі одноголосно погодилися.

Таким чином, завтра, 30 березня, опалювальний сезон остаточно завершиться для всіх інших підприємств, установ та організацій Болградської міської ради, крім зазначених вище.

Додамо, що згідно розпорядження начальника Болградської районної військової адміністрації Геннадія Бамбури від 27 березня 2023 року №47/А-2023 керівникам підприємств, установ та організацій Болградського району, не залежно від форм власності, а також населенню було рекомендовано завершити 27 березня опалювальний сезон 2022-2023 років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень