Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

КОНЦЕРТ, ЩО НАПОВНИВ ДУШІ СВІТЛОМ ДОБРА ТА ВІРИ У КРАЩЕ

Дата: 12.04.2023 11:23
Кількість переглядів: 90

Вчора в актовій залі КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради було представлено зворушливу концертну програму «Світлозарна ніч світоносного дня», присвячену одному з  найвеличніших християнських свят – Великодню.

Фото без опису

Розпочався захід, який зібрав практично повну залу глядачів, серед яких керівництво Болградського району, Болградський міський голова Сергій Димитрієв та представники духовенства, з хвилини мовчання.

Фото без опису

Присутні схилили голови перед тими, хто ціною свого життя не дає зламати цілісність України, тих мирних мешканців та військовослужбовців, хто загинув від рук агресора.

Фото без опису

Відкрив концертну програму зворушливим виконанням «Великодненьського псалма» хор Спасо-Преображенського собору (диригент Інна Ільєва).

Фото без опису

Про значущість свята Великодня у житті православних віруючих, що символізує перемогу добра над злом, про важливість молитов за якнайшвидший мир та повернення додому наших захисників говорив у цей день клірик Спасо-Преображенського собору Михайло Савка, передавши найкращі побажання від імені Благочинного Болградського округу Стефана Турлака.

Фото без опису

З виходом кожного артиста на сцену серця глядачів сповнювалися радісними та світлими почуттями. Настільки проникливим був їх виступ. Свої музичні та хореографічні номери дарували тріо «Консананс» (кер. Олег Згардан), хоровий колектив «Горлиця» (Ольга Іванова), народний ансамбль болгарського фольклорного танцю «Бессарабія» (Петар Димитров), вокальний дует Юлії та Анастасії Кераді, учениця Болградської дитячої музичної школи Олександра Узун, вихованка Центру культури та дозвілля Аріна Мойсеєнко, зразковий ансамбль танцю «Натхнення» (Вікторія Алавацька), танцювальний ансамбль «Елегія» (Ірина Афанасьєва), Володимир Стаматі-Грубіян.

Фото без опису

Кожен глядач залишав залу неохоче, але з непохитною вірою в те, що добро обов'язково переможе те зло, яке спіткало Україну.

Фото без опису

Додамо, що у фойє Центру культури та дозвілля цього дня проводився ярмарок рукотворних виробів, частину коштів від продажу яких було вирішено направити на підтримку наших захисників.

«Сьогодні всі наші культурно-масові заходи виконують два завдання – зберігають та розвивають у людях духовність, а також підтримують ЗСУ», - наголосила сьогодні на апаратній нараді при Болградському міському голові начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради Жанна Сусліна.

«У свою чергу, хочу відзначити, що кожен новий концерт, підготовлений КЗ «Центр культури та дозвілля» – це високоякісний продукт, який створюють справді талановиті люди. Від себе особисто адресую кожному співробітнику КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міськради свою сердечну подяку. Успіхів вам та їм у реалізації цікавих ідей та планів. А ми завжди підтримаємо вас», - наголосив Болградський міський голова Сергій Димитрієв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень