A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

НА ПОТРЕБИ ГРОМАДИ: ПАРК КП «ГОРВОДОКАНАЛ» ПОПОВНИВСЯ НОВОЮ УНІВЕРСАЛЬНОЮ СПЕЦТЕХНІКОЮ

Дата: 14.04.2023 11:20
Кількість переглядів: 214

Сьогодні представники Центру спецтехніки «Альфатех» доставили до Болграда придбаний міською радою новий гусеничний бульдозер «SHANTUI» та провели тестдрайв, а також інструктаж для працівників комунального підприємства «Горводоканал».

Фото без опису

Зазначимо, що розміщуючи інформацію на сайті державних закупівель PROZORRO про намір придбати бульдозер, КП «Горводоканал» вказав спочатку суму в 6 млн 750 тис грн. Вже в ході торгів найменшу ціну - 5 млн 978 тис гривень, запропонував Центр спецтехніки «Альфатех», який і став переможцем. Більше того, як бонус фірма взяла на себе зобов'язання провести чотири безкоштовні техобслуговування бульдозера.

Фото без опису

«Зекономлені в ході торгів 772 тисячі гривень будуть спрямовані на придбання тралу – напівпричепа, який дозволить оперативне транспортувати бульдозер у села Болградської громади», – розповів директор КП «Горводоканал» Анатолій Ільченко.

Фото без опису

Додамо, що бульдозер шантуй – універсальна спецтехніка, що застосовується в різних сферах промисловості (включаючи комунальне господарство), для вирівнювання, скопування та переміщення ґрунту.

Чому саме машина гусеничного типу? Тому що здатна з легкістю виконати будь-яке поставлене завдання, має високу прохідність і відмінну маневреність. Такі гусеничні бульдозери ідеально підходять для використання на невеликих майданчиках, а також ділянках зі складним кліматом та геологічною обстановкою (бездоріжжя, бруд тощо).

Фото без опису

«Придбання цієї техніки давно було нашою метою, враховуючи, що громада – це вже не лише Болград, а ще й п'ять сіл, які не меншою мірою потребують бульдозера. А брати таку техніку в оренду, як ми це робили раніше, – не раціонально. Сьогодні за допомогою цієї машини ми зможемо на порядок оперативніше, масштабніше та якісніше вирішувати ті чи інші завдання на території усієї громади», - наголосив Болградський міський голова Сергій Димитрієв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень