Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ВІДПРАЦЮВАВ НА «ВІДМІННО»: У БОЛГРАДСЬКІЙ ГРОМАДІ ОЦІНИЛИ ДІЯЛЬНІСТЬ ЩЕ ОДНОГО СТАРОСТИ

Дата: 11.04.2023 10:47
Кількість переглядів: 111

Як ми вже повідомляли, у Болградській громаді розпочалася кампанія звітності старост. Після керівника сіл Оксамитне та Тополіне, про свою діяльність за 2022 рік розповів його колега із села Табаки – Володимир Терзі.

Фото без опису

На заплановану із цього приводу зустріч зібралося чимало табаківців. Серед них і мешканці села, які є депутатами Болградської міської ради. Був присутним на заході і Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

Фото без опису

Забігаючи наперед, можна відзначити, що присутні не висловлювали великих претензій до старості, хоча така можливість їм і була надана після звіту.

Фото без опису

Володимир Терзі не приховував, що далеко не все, що хотілося і планувалося, вдалося реалізувати повною мірою, чому перешкодили спочатку пандемія, а потім і війна. Але разом з тим вдалося зробити чимало завдяки тому, що люди в селі об'єднувалися для ямкового ремонту складних ділянок дороги, наведення порядку на місцевому цвинтарі, будівництво каплиці та ін.

Фото без опису

«Треба визнати – вирішити щось одному, навіть якщо ти маєш великі повноваження – нереально. І минулі роки це довели вкотре. Тому хочу подякувати всім, хто підтримував мої ініціативи та долучався до вирішення важливих для громади питань. Без вашої підтримки та допомоги було б важко. Оцінюючи досягнуте, знаючи проблеми, активно вестимемо пошук шляхів їх вирішення, щоб забезпечити прискорення позитивних зрушень! Хочу зазначити, що для вирішення деяких питань потрібне бажання всіх – зробити наше село кращим.Також хочу вас запевнити, що я й надалі братиму активну участь у громадському житті нашої громади і продовжуватиму відстоювати інтереси Табаківського старостинського округу», - зазначив староста села Табаки.

Те, що Володимир Терзі справді завзято відстоює права та інтереси односельців на щотижневих засіданнях виконкому та апаратних нарадах при Болградському міському голові, підтвердив і особисто Сергій Димитрієв. Він же відповів на запитання, які пролунали у залі.

Фото без опису

«Щодо будівництва укриття для школи села Табаки, нами вже замовлено та розробляється проектно-кошторисна документація, оскільки облаштувати його в будь-яких підвалах не було можливим. Тому будуватиме приміщення з нуля – це наша мета номар один, незважаючи на великі витрати на цей захід. Ми також готові допомогти з оформленням етнографічної кімнати села, де зберігаються рідкісні експонати, щоб надати їй статусу музею. Щодо розчищення русла одного із проблемних джерел у селі – теж не бачу проблем. Ми маємо техніку, людей. Все це теж можна вирішити», - запевнив Сергій Димитрієв, запропонувавши людям дати оцінку роботі старости села Табаки.

Фото без опису

«Якщо можна, ми оцінимо її на «відмінно» з огляду на те, що працювати і вирішувати поточні проблеми минулого року доводилося в умовах воєнного часу. Впевнені, що у Володимира Володимировича все вийде», - запропонувала одна із мешканок села, яку підтримали присутні.

Фото без опису

Пролунали й слова подяки на адресу Болградського міського голови Сергія Димитрієва. Депутат Болградської міськради, директор Табаківського ліцею Григорій Маргаріт та староста Табаки Володимир Терзі висловили вдячність керівнику громади за увагу та участь у вирішенні проблем мешканців села.

Фото без опису

Додамо, що в ході звіту мешканцям Табаки було представлено Наталію Волошину, переселенку з Миколаєва, яку нещодавно було прийнято на посаду культорганізатора села і яка, на думку багатьох, встигла стати вже своєю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень