Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ВЧОРА ПРЕДСТАВНИКИ БОЛГРАДСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ДВОХ ЗАХОДАХ В МІСТІ ІЗМАЇЛ ТА МІСТІ ОДЕСА

Дата: 29.04.2023 10:25
Кількість переглядів: 102

В Одесі пройшов Форум відновлення Одещини «Безпека. Інтеграція. Потенціал», на якому окрема панель була присвячена енергетичній незалежності та інноваційним рішенням у промисловості.

Фото без опису

На цей форум сектором міжнародних зв’язків та інвестицій Болградської міської ради було підготовлено три проектні ідеї. Від громади був присутній Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

Фото без опису

Разом з експертами на заході було обговорено стратегію розвитку енергетики та відносин з постачальниками енергоресурсів, можливості для забезпечення енергетичної незалежності регіону, розвиток Одеського регіону в умовах Зеленого Переходу, потенціал створення індустріальних парків на Одещині.

Фото без опису

Форум організовано USAID та Агенцією Регіонального Розвитку Одеської області.

В Ізмаїлі відбулася інформаційна сесія в рамках Програми Interreg NEXT Румунія – Україна.

Фото без опису

Від громади були присутні представники Фонду підтримки підприємництва, сектору міжнародних зв’язків та інвестицій, сектору інформаційних технологій та комунікацій з громадськістю, відділу будівництва, архітектури, ЖКГ та ДАБК.

Метою заходу було ознайомлення потенційних аплікантів з особливостями нової програми співробітництва Interreg NEXT Румунія – Україна 2021-2027.

Заплановано всього дев’ять таких заходів, які відбудуться у прикордонних областях Румунії та України. Інформаційні сесії організовані Спільним технічним секретаріатом програми – Сучавським регіональним бюро транскордонного співробітництва, а також Органом управління – Міністерством розвитку, громадських робіт і державного управління.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень