Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

42 550 ГРИВЕНЬ НА ДОПОМОГУ ЗАХИСНИКАМ: У БОЛГРАДІ ПРОЙШОВ БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК «ДЕНЬ КОНДИТЕРА»

Дата: 04.05.2023 10:07
Кількість переглядів: 104

Небувалий за своїм форматом благодійний ярмарок пройшов вчора поряд із кафе «Біля фонтану» у Болграді. Небувалий, оскільки об’єднав ще більше людей, котрі бажають допомогти нашим захисникам наблизити Перемогу.

Фото без опису

Благодійний ярмарок «День кондитера» було організовано з ініціативи професійних кондитерів та кондитерів-аматорів, які сьогодні відзначають своє свято, за підтримки КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради – на підтримку 88-го окремого батальйону морської піхоти.

Фото без опису

Відвідувачі смачного заходу могли не лише придбати різноманітні солодощі, зроблені від душі, а також рукотворні вироби, а й взяти участь у безпрограшній лотереї з цікавими лотами, яка також стала родзинкою ярмарку.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Шляхом глядацького голосування було обрано і найкращого кондитера ярмарку. Ним стала власниця бару «Бумеранг» Ольга Арабаджи, яка передала всі отримані від продажу продукції кошти нашим захисникам.

Фото без опису

Активну участь у ярмарку взяли й артисти КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради. Вони не лише представили яскраву концертну програму, а й безпосередньо приєдналися до збору коштів.

Фото без опису

Загалом за кілька годин спільними зусиллями вдалося виручити 42 550 гривень, які будуть спрямовані на підтримку морпіхів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень