Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

НА СЕСІЇ БОЛГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ: УХВАЛЕНО ЗВІТИ БОЛГРАДСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ТА СТАРОСТ СІЛ

Дата: 04.05.2023 14:35
Кількість переглядів: 84

На минулу 53-ю сесію Болградської міської ради було винесено понад півсотні питань, трохи більше половини з яких традиційно склали земельні.

Фото без опису

Першим на порядку денному було питання звіту Болградського міського голови про діяльність виконавчих органів Болградської міської ради, у тому числі про виконання державної регуляторної політики виконавчими органами міськради за 2022 рік.

Фото без опису

Болградський міський голова Сергій Димитрієв

Зазначимо, що із цим звітом депутати докладно ознайомилися на засіданнях постійних комісій, а також вивчили на засіданні виконкому, які відбулися напередодні пленарного засідання сесії.

«Хочу зазначити, що минулий рік став роком випробувань та нових завдань, але ми робили максимально все для того, щоб з ними впоратися. Я говорю «ми», бо звіт Болградського міського голови базується на звітах усіх структурних підрозділів, виконкому міської ради ,тобто це діяльність не лише однієї людини», - наголосив Болградський міський голова Сергій Димитрієв, презентуючи звіт на сесії.

Фото без опису

Староста села Владичень Марія Ігнатова

В результаті депутати взяли його до уваги, так само як і звіти про діяльність за 2022 рік старост сіл Болградської територіальної громади.

Фото без опису

Староста села Залізничне Світлана Гергі

«Ви й самі, впевнений, переконалися, що за ці роки наші старости зуміли показати, що кожен із них на своєму місці», – резюмував Болградський міський голова.

Фото без опису

Староста сіл Оксамитне та Тополине Василь Чернєв

Нагадаємо, у березні-квітні цього року в селах Оксамитне, Табаки, Владичень, Залізничне пройшли зустрічі з місцевими жителями, на яких керівники стратостатів прозвітували про свою діяльність, а також відповіли на хвилюючі питання співгромадян. Діяльність усіх чотирьох старост жителі сіл визнали задовільною.

Фото без опису

Староста села Табаки Володимир Терзі

Додамо, що через перебування на лікарняному дещо відстрочено звіт старости села Виноградівка Болградської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень