A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ПАМ’ЯТЬ ЄДНАЄ ПОКОЛІННЯ

Дата: 08.05.2023 11:24
Кількість переглядів: 87

Під такою назвою сьогодні вранці на місцевому цвинтарі пройшов тематичний захід, присвячений Дню пам’яті та примирення.  

Фото без опису

В його рамках відбулась церемонія покладання квітів до пам’ятника загиблим у Другої світової війні та хвилина мовчання за невинно убитими. Таким чином свою пошану та вдячність прибули виразити начальник Болградської районної військової адміністрації Генадій Бамбура, заступник голови Болгарської районної ради Володимир Романовський, Болградский міський голова Сергій Димитрієв, його заступники Андрій Гарвалов і Ганна Мунтянова, секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко та представники інших структурних підрозділів міськради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Нагадаємо, 8 травня в більшості країн Європи відзначається як День Перемоги. В СРСР свято відзначали 9 травня через різницю часових поясів.

Україна також довгий час святкувала День Перемоги 9 травня. Однак у 2015 році Верховна Рада України встановила День пам'яті і примирення і День Перемоги над нацизмом 8 травня. Символом дня став червоний мак, який уособлює кривавий слід від кулі.

Вічна і світла пам'ять українським воїнам, які віддали свої життя у Другій світовій війні. Пам'ятаємо їхній подвиг і всі злочини гітлерівського режиму. Молимося за наших військових, які борються з російським нацизмом.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень