Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ВІН БУВ БЕЗСТРАШНИЙ І НЕ РАЗ РЯТУВАВ ІНШИХ: СЬОГОДНІ У ВИНОГРАДІВЦІ ПОПРОЩАЛИСЯ З ГЕРОЄМ ВАСИЛЕМ СТОЯНОВИМ

Дата: 08.05.2023 17:19
Кількість переглядів: 156

Дощова погода сьогодні була в унісон із жителями села Виноградівка, та тих, хто зранку вишикувалися у живий коридор із квітами, щоб зустріти Героя Василя Стоянова та провести його в останню путь.

Фото без опису

На жаль, досвідчений військовий Василь Стоянов не дожив до свого п’ятдесятиріччя, віддавши життя за вільне майбутнє своєї країни.

Фото без опису

Фото без опису

Свого часу він проходив службу у Державній прикордонній службі, потім у підрозділі морської піхоти і перед війною уклав контракт та продовжив службу у ТРО.

Фото без опису

«Він не раз рятував нас, своїх підлеглих, а ще вчив тому, що страх не повинен брати нагору над тобою, якщо ти військовий…», - зі сльозами на очах поділився спогадами один із побратимів Василя Стоянова.

Фото без опису

«Ми ще обов'язково помстимемося за тебе…», - додав інший товариш по службі.

Фото без опису

Рятуючи інших, Василь, на жаль, не зміг урятуватися сам. 5 березня цього року він отримав тяжкі вогнепальні поранення. Півтора місяці військові медики виборювали життя чоловіка. Але, на жаль, 29 квітня його серце перестало битися. Без чоловіка залишилася дружина Світлана, без батька дві доньки.

Фото без опису

«Пам'ять про героїв назавжди залишиться у наших серцях, а ще безмірна подяка за проявлену мужність», - зазначив у своєму прощальному слові Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

Фото без опису

Віддати шану Захиснику сьогодні також прибули начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура, заступник голови Болградської районної ради Володимир Романовський, перший заступник Болградського міського голови Андрій Гарвалов, секретар Болгарадської міської ради Віра Ніколаєнко, староста села Виноградівка Ольга Наумова.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Вічна пам'ять та слава Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень