A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

НА ЗНАК МИРУ ТА ЄДНОСТІ

Дата: 10.05.2023 14:39
Кількість переглядів: 56

З нагоди Дня Європи, який вчора Україна уперше відзначала разом с Європейським Союзом – на знак миру та єдності, в в КЗ «Центр культури та дозвілля» відбулася тематична концертна програма «Україна - шлях до Європи».

Фото без опису

Про значущість цього дня в історії всіх європейських країн, та України зокрема, зі сцени говорили представники влади - голова Болградської районної державної військової адміністрації Геннадій Бамбура, заступник голови Болградської районної ради Володимир Романовський та секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

«Сьогодні очевидно, що майбутнє Європи неможливе без України і майбутнє України неможливе без Європи. Саме український народ вже більш року героїчно відстоює демократію, свободу, історію, культуру, людські життя та мрії усієї прогресивної Європи. Разом с цим, сьогодні, в День Європи, маємо чудовий привід висловити подяку Євросоюзу за підтримку у боротьбі з окупантами, за надану допомогу переселенцям та біженцям. Від імені Болградського міського голови, себе особисто та від усієї Болградської громади адресую щиру подяку нашім європейський містам-побратимам – за багаторічну плідну співпрацю та надану підтримку з початком війни в Україні. Бажаю всім нам - здоров’я, життєвих сил, добробуту, впевненості у завтрашньому дні та здійснення всіх планів і задумів!», - підкреслила Віра Ніколаєнко.

Фото без опису

Фото без опису

Також своїми яскравими номерами присутніх привітали артисти КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Неймовірно яскравий тандем відкривав сьогоднішню концертну програму - Жанна Пундєва і зразковий ансамбль танцю «Натхнення» (керівник Вікторія Алавацька) зі зворушливим номером «Маки червоні». Продовжили концерт танцювальний ансамбль «Пліє» (керівник Катерина Кочева) з патріотичною постановкою «Україна- це ми», танцювальний ансамбль «Елегія» (керівник Ірина Афанас'єва) з ритмічним номером «Українські дівчата», танцювальний ансамбль «FLY» (керівник Катерина Іванова) з сучасним, динамічним танцем «Доброго вечора, ми з України».

Фото без опису

А яскравою фінальною крапкою заходу став надихаючий на віру в мирне майбутнє концертний номер зразкового ансамблю танцю «Натхнення».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень