Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

З ПОДЯКОЮ ДО МАТЕРІВ

Дата: 12.05.2023 09:32
Кількість переглядів: 70

 Вчора на сцені КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міськради відбувся концерт «Зігрій любов’ю вогнище родини, присвячений одному з самих чудових свят – Дню матері.

Фото без опису

Фото без опису

     У заході, який почався з хвилини мовчання за загиблими під час війни українцями, взяли участь заступник начальника Болградської РВА Дмитро Дімитров, заступник голови Болградської районної ради Володимир Романовський, Болградський міський голова Сергій Димитрієв та священик Спасо - Преображенського собору ієрей Михайло Савка.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    «Велика вдячність матерям, які народили та виховали справжніх і вірних синів Батьківщини – Героїв України, багатодітним матерям та жінкам, які стали турботливими неньками для дітей-сиріт. Низький уклін кожній матері - за тепло її серця, за терплячість, за розуміння та мудрість, за молитви, у яких разом з проханням про добру долю своїм дітям, ви вимолюєте мирний завтрашній день українській землі. Нехай він скоріше настане! Бажаю добра вам і благословенної долі вашим дітям! Міцного здоров’я та радості вашим родинам! Хай материнське серце не знає тривоги!», - привітав зі сцени матерів Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

Фото без опису

   В цей день також керівники Болградщини вручили квіти матерям багатодітних сімей та родин переселенців.

Це - Валентина Таласимову, мешканку м. Болград, ветеран педагогічної праці, мати п’ятьох дітей. Валентина Степанівна давно на пенсії, але є активною мешканкою міста, бере участь у багатьох культурних заходах. Жінка є провідною актрисою театральної студії «ОнгЪл». Жінка допомагає дітям виховувати онуків, займається спортом та дуже смачно готує.

Фото без опису

    Також Алла Димитрова – ще одна багатодітна мама, яка с 2008 року разом із сім’єю проживає в селі Табаки, куди переїхала із сусідньої Виноградівки Болградської громади. Разом із чоловіком Сергієм вона виховує 13 дітей, старшому сину в цьому році виповнилося 18 років, а наймолодшій дочці всього один рік з народження.

   І переселенка з м. Миколаїв Наталя Волошина, яка живе в с. Табаки Болградської громади та працює директором Табаківського будинку культури, по сумісництву є одним з режисерів театру «Онгьл».

Фото без опису

   Свою любов до усіх мам та України висловили в піснях та прекрасних танцювальних номерах хореографічні колективи КЗ «Культури та дозвілля» Болградської міської ради – «Натхнення» (кер. Вікторія Алавацька) та «Елегія» (Ірина Афанасьєва), а також учні Болградської дитячої музичної школи та маленькі вихованці дошкільних закладів Болградської та Василівської громад.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень