Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

СЬОГОДНІ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗЕЇВ

Дата: 18.05.2023 09:54
Кількість переглядів: 83

Шановні працівники музеїв Болградської громади!

Фото без опису

Сердечно вітаю вас, невтомних хранителів і дослідників історичної пам’яті, з професійним святом – Міжнародним днем музеїв!

Завдяки вашій самовідданій та творчій праці дбайливо зберігається й примножується спадщина нашої громади. У своїй роботі ви гармонійно переплітаєте минуле, сьогодення та майбутнє. Вашими зусиллями в свідомості підростаючого покоління виховується почуття прекрасного, повага до народних традицій, любов до національного мистецтва!

Наш край володіє безцінними музейними колекціями – історичними, художніми, мистецькими. Це національна скарбниця, яка повинна бути доступна всім. І саме працівники музеїв нашої територіальної громади щоденно відкривають це багатство людям.

Ми високо цінуємо ваші щоденні творчі зусилля, спрямовані на дбайливе збереження та популяризацію самобутнього спадку рідного народу. Музеї є безцінними джерелами пізнання, які освячують наше долучення до культурно-історичних цінностей і духовних реліквій.

Твердо віримо, що самовіддана праця музейних працівників і надалі вирізнятиметься високим професіоналізмом, подвижництвом, сприятиме примноженню нетлінних духовних надбань.

Сердечно бажаю вам безмежного творчого піднесення, вдалих розвідок, цікавих знахідок, міцного здоров'я, щастя, благополуччя та достатку, непохитної віри в світле майбутнє України!

З повагою, Болградський міський голова Сергій ДИМИТРІЄВ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень