Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ЛІЦЕЙСЬКІ ЛАВРИ 2023

Дата: 22.05.2023 10:37
Кількість переглядів: 78

Радісні обличчя, захоплені очі, святкові костюми, букети квітів у руках і легке хвилювання – такими в день проведення чергового свята «Ліцейські лаври – 2023» виглядали учнів в шкільному залі ОЗ «Болградського ліцею».

Фото без опису

Протягом року багато ліцеїстів, підготовлених своїми наставниками-вчителями, брали участь у різноманітних конкурсах і олімпіадах, змаганнях і фестивалях, доклавши чимало сил для того, щоб досягти успіху, щоб захистити честь своєї альма-матер. І ось настала ця прекрасна мить, коли кожен із нас може відчути себе переможцем, увінчаним, немов у Стародавньому  Римі чи Греції, лавровим вінком переможця. І нехай цей вінок має вигляд грамот, від цього він не втрачає своєї цінності.

Фото без опису

Протягом навчального року колектив учителів, учнів і батьків отримав  67  призових місць у громадських предметних олімпіадах,  5 призових  місць в обласних предметних олімпіадах, 1 місто конкурсі захисту робіт МАН, а також 1 місто у всеукраїнськой олімпіаді. 95 У номінації «Творчість» завойовано  167 призових місць.  Всього в усіх номінаціях за рік зароблено  244 нагород. Це дивовижний успіх єдності і праці вчителів і учнів!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Учнями року - 2023 стали багаторазови  призери громадських та обласних олімпіад, конкурсу МАН та інших інтелектуальних  змагань  Кулаксиз Влад  учень  11 А  класу та Оберемко Катерина учениця 11 Г класу.

Фото без опису

Для кожного з нас, кому пощастило стати призерами на районному та обласному рівнях, цей день став справді незабутнім. Яка солодка мить перемоги, якої ми з нетерпінням чекали, підводячи підсумок цілого року роботи.  Не зупиняємось! Вперед до нових звершень та перемог!!

Фото без опису

Фото без опису

За інформацією опорного закладу «Болградський ліцей»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень