Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ФОНДУ ПІДТРИМКИ ПІДПРИЄМНИЦТВА У БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ – 20 РОКІВ!

Дата: 25.05.2023 13:11
Кількість переглядів: 64

25 травня 2003 року у Болграді було вперше зареєстровано Фонд підтримки підприємництва у Болградському районі Одеської області.

Фото без опису

Біля джерел створення цієї важливої структури стояли Сергій Сахаров та Сергій Мойсеєнко, які зуміли згуртувати навколо себе представників бізнес-спільноти та влади Болградщини для конструктивної співпраці у вирішенні стратегічно важливих завдань для підприємців всього району.

За 20 років Фонд став не лише надійною опорою та орієнтиром для представників малого та середнього бізнесу, відстоюючи їхні права, проводячи різноманітні семінари, зустрічі, навчання та навіть конференції на рівні міста, району та області. Але й брав безпосередню участь у розробці стратегічного плану розвитку нашого краю, виступив співзасновником широко відомих культурних заходів – фестивалів, що сприяють залученню в наш край туристів і потенційних інвесторів.

Дійсно, Фонд не обмежувався лише вирішенням якихось соціально значущих питань для представників бізнесу, а й брав безпосередню участь у інших заходах. Реанімація прибережної зони парку ім. Пушкіна в Болграді, його джерел - одне з небагатьох таких заходів.

На жаль, з початком війни підприємницька спільнота у Болградському районі призупинила свою діяльність. Але сьогодні почалося його відродження – Фонд проходить реорганізацію, щоб із новими силами продовжити реалізацію ідей та вирішення завдань у дусі сьогодення.

Болградська міська рада готова всіляко сприяти поновленню роботи Фонду та створенню комфортних умов співпраці. Впевнений, що попереду на нас чекає ще чимало цікавого!

З нагоди 20-річчя організації щиро вітаю керівництво та членів Фонду підтримки підприємництва з цією знаковою датою!

Від душі висловлюю подяку за підтримку бізнесу за непростих часів, за ваші високі досягнення, за вашу соціальну активність!

Нехай не вичерпується ваша креативність, натхнення, наполегливість, нехай з легкістю реалізується все задумане, знаходяться правильні рішення, справи процвітають, а у ваших будинках панують мир та добробут!

З повагою, Болградський міський голова Сергій ДИМИТРІЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень