Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ЗА ПІДСУМКАМИ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ: ПОНАД СІМДЕСЯТ УЧНІВ БОЛГРАДСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ ПРЕМІЇ БОЛГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 29.05.2023 11:25
Кількість переглядів: 72

Свято останнього дзвоника, яке пройшло у навчальних закладах Болградської громади 26 травня, стало не лише урочистим прощанням зі школою, символом переходу на новий рівень. Він також ознаменувався традиційним підбиттям підсумків навчального року.

Фото без опису

У рамках Програми підтримки обдарованих дітей у Болградській територіальній громаді на 2023-2026 роки та згідно з розпорядженням Болградського міського голови Сергія Димитрієва, на святі останнього дзвоника 77 учнів були премійовані за високі досягнення у навчанні – олімпіадах та інших творчих конкурсах.

Фото без опису

Зазначимо, що Болградською міською радою упродовж 2022-2023 навчального року приділялося чимало уваги удосконаленню сфери освіти та створенню комфортних, а головне, безпечних умов освітнього середовища. Це - зміцнення матеріально-технічної бази ліцеїв, облаштування укриттів з кнопками викликів, встановлення пожежної сигналізації та багато іншого. Робота в цьому напрямі буде продовжена.

Фото без опису

Болградська міська рада ще раз вітає учнів та педагогів громади із закінченням непростого, але все ж таки успішного навчального року! Віримо, що попереду ще буде чимало відкритій та здобутків!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень