Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

НА ПІДТРИМКУ ЗАХИСНИКІВ ОСТРОВА ЗМІЇНИЙ

Дата: 29.05.2023 17:24
Кількість переглядів: 59

Минулої суботи у сквері Захисників острова Зміїний в Болграді пройшов футбольний турнір на підтримку військовослужбовців, які були взяті в полон на цьому острові з початком російської агресії.

Фото без опису

Організатором спортивного заходу виступив ЦФЗН «Спорт для всіх» Болградської міської ради з ініціативи членів сімей тих військовослужбовців ЗСУ, хто одними з перших прийняли на себе удар ворожого навалу на острові Зміїний, та за підтримки Болградської міської ради.

Фото без опису

Почався захід з хвилини мовчання за загиблими від рук агресора. Після цього до юних учасників турніру зі словами привітань та добрих побажань звернулися голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко, мати військовополоненого Тетяна Кардашова та заступник начальника відділу прикордонної служби «Болград» з персоналу Владислав Мазур.

Фото без опису

Підтримали спортсменів своїм виступом і черлідери Зразкового ансамблю танцю «Натхнення» КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради (кер. Вікторія Авалацька).

Фото без опису

Сповнені здорового азарту, волею до перемоги, юні футболісти почали демонструвати, чиї бутси найшвидші, а ноги найспортивніші. У змаганнях взяли участь чотири команди - команда "Ялпуг" ЦФЗН "Спорт для всіх" Болградської міської ради, команда "Шторм", м. Болград; команда села Залізничне та команда села Виноградівка.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Хлопці продемонстрували вболівальникам видовищну та захоплюючу гру, подарувавши масу яскравих емоцій. І навіть злива, що почалася раптово, не зупинила гравців.

Фото без опису

На знак подяки за турнір ініціативна група матерів захисників острова Зміїний привітала всіх учасників солодкими подарунками та сувенірами на згадку.

Фото без опису

А голова Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура разом із головою Болградської районної ради Михайлом Садаклієвим та секретарем Болградської міської ради Вірою Ніколаєнко провели церемонію нагородження команд.

Фото без опису

Володарем 1 місця стала команда “Шторм”, м. Болград; срібним призером – команда “Ялпуг”, ЦФЗН “Спорт для всіх”; бронзовими – команда с. Виноградівка та на 4-му місці – команда с. Залізничне.

Хоча, як було зазначено в ході змагань, переможців та переможених немає, бо всі вже перемогли, підтримавши наших воїнів острова Зміїний.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень