Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

«НАШЕ СЕЛО - НАШЕ КОРІННЯ»: ВІДЗНАЧИЛИ 219-У РІЧНИЦЮ З ДНЯ ЗАСНУВАННЯ СЕЛА ВЛАДИЧЕНЬ

Дата: 05.06.2023 15:10
Кількість переглядів: 63

В минулу суботу в селі Владичень Болградської громади пройшли різноманітні заходи с нагоди Дня заснування цього населеного пункту.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Розпочався ранок з церемонії покладання квітів до пам'ятника загиблим воїнам, в якої взяли участь секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко, староста села Владичень Марія Ігнатова, депутат Болградської міської ради Володимир Сайтарли, керівники установ, учні та мешканці.

Фото без опису

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України цілісність України та дітей, що загинули внаслідок повномасштабної збройної агресії рф проти України.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Також цей день традиційно було наповнено спортивними змаганнями, проведено благодійний ярмарок та концерт за участю колективів та солістів КЗ "Центру культури та дозвілля" Болградської міської ради.

Фото без опису

Фото без опису

«Наше село - наше коріння» - назва концертної програми, яка зібрала багато владиченців та гостей сіла в сільському клубі.

Фото без опису

Фото без опису

Свою творчість дарували: Зразковий ансамбль танцю «Натхнення» (керівник Вікторія Алавацька); тріо «Консонанс» (керівник Олег Згарган); вокальне тріо «Іронія» (керівник Тетяна Колєва); солістка Владиченського клубу Маргарита Колєва; драм-гурток «Забава» (керівник Наталя Ковальжи); дитячий вокальний колектив «Дружба» (керівник Тетяна Колєва); солісти Владиченського клубу Тетяна Колєва, Таїсія Бальчєва, Любов Кунєва, Регина Чапкин; СТС «Онгъл» (керівник Наталя Волошина); вокальний колектив «Селяночка» (керівник Наталя Ковальжи); хоровий колектив «Горлиця» та соліст Центру культури та дозвілля Володимир Грубіян.

Фото без опису

На святкування 219-тої річниці завітали Болградський міський голова Сергій Димитрієв та заступник голови Болградської районної ради Володимир Романовський, які щиро привітали всіх присутніх. Також Почесними грамотами Болградської районної військової адміністрації, Болградської районної ради та Болградської міської ради було нагороджено мешканців села Владичень.

Фото без опису

Трепетні слова-привітання прозвучали від старости села Владичень Марії Ігнатової.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Болградська міська рада ще раз вітає мешканців села Владичень зі святом та бажає кожному здоров’я, сімейного благополуччя та миру.

За інформацією КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради

Фото: Болградська міська рада

Більше фото за посиланням:https://www.facebook.com/media/set/?vanity=Bolgradsovet...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень