Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

НІ – РИБІ БЕЗ ДОКУМЕНТІВ

Дата: 14.06.2023 15:54
Кількість переглядів: 94

Станом на 13 червня 2023 року рівень води у Каховському водосховищі продовжує зменшуватися. Водночас спостерігається поступове зниження рівня води у Дніпровсько-Бузькій гирловій системі, р. Інгулець та інших водоймах південного регіону.

Фото без опису
Рибоохоронці продовжують моніторити ситуацію на водних об’єктах Миколаївської, Херсонської, Дніпропетровської та Запорізької областей. Наразі нових явищ масового мору водних біоресурсів не зафіксовано.
☝️ Водночас не можна виключити можливість виникнення мору риби найближчим часом. Адже подальше зниження рівнів води може спричиняти утворення відшнурованих окремих ділянок (озер), у яких згодом можливий мор риби.
🔎 З метою запобігання реалізації раніше загиблої риби рибоохоронці продовжують посилено контролювати ринки та місця продажу водних біоресурсів у постраждалих регіонах. Наразі фактів реалізації водних біоресурсів, непридатних до вживання, не встановлено.
⚠️ Однак, закликаємо громадян бути пильними і не купувати рибу, яка продається на стихійних ринках без відповідних документів, невідомого походження та невстановленої якості, адже вона може бути шкідливою та смертельно небезпечною!
✅ Більше інформації на телеграмканалі Держрибагентства https://t.me/dargme


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень