Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

В БОЛГРАДСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІТАЛИ ЮВІЛЯРІВ

Дата: 14.06.2023 17:06
Кількість переглядів: 164

У цьому місяці у Болградській громаді вітали аж трьох ювілярів, яки досягли почесного віку.

Фото без опису

Болградський міський голова Сергій Димитрієв разом з заступником Ганною Мунтяновою, старостою села Виноградівка Ольгою Наумовою та співробітником старостату села Залізничне Іриною Тащі відвідали на дому іменинниць та привітали з ювілеєм, подарував квіти та пам'ятні подарунки. Міський голова побажав здоров'я, життєвого оптимізму, міцної любові близьких, достатку і довгих років життя.

Свій 95-річний ювілей жителі с. Виноградівка Ганна Дмитрівна Адам, Василина Савівна Кочева та жителька с. Залізничне Марія Іванівна Вельчева, якій виповнилось 90 років.

Фото без опису

Хоча всі ювілярки ніяк поміж собою не пов'язані, але практично у всіх одна й та ж доля. З раннього віку допомога батькам по дому, по юних роках важка праця у колгоспах, голодомор та нелюдські випробування. Але наперекір всьому вони відстояли свою право на життя, у таких складних умовах збудували міцні родини, здобули повагу та авторитет у односельчан.

Фото без опису

Так склалось життя, що у Марії Іванівни Вельчевої з її покійним чоловіком не було дітей, а з рідних залишилась тільки племінниця, яка знаходиться у Р. Молдова та яка не може часто приїжджати. Але соціальний робітник та сусіди дбайливо піклуються про ювілярку та завжди готові прийти на допомогу. Марія Іванівна подякувала гостям за привітання та побажала скорішого наближення миру нашій Батьківщині.

У Адам Ганни Дмитрівни двоє дітей, чотири онуки, дев'ять правнуків та 4 праправнуків. Наразі про неї піклується син з невісткою.

Фото без опису

У Василини Савівни Кочевої двоє дітей, два внука та троє правнуків, які постійно приходять до неї у гості, не даючи сумувати, тому ювілярка почуває себе на свої роки бадьоро та також у міру сил допомагає доглядати за господарством.

Фото без опису

Болградська міська рада ще раз вітає цих жінок з їх святом! Бажаємо насамперед здоров’я, більше привидів для радощів у колі близьких людей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень