Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

«ВСЕ МАЄ БУТИ ПІД КОНТРОЛЕМ», - СЕРГІЙ ДИМИТРІЄВ ПРО ПОЧАТОК РЕМОНТУ ДІЛЯНКИ НА ДОРОЗІ ВИНОГРАДІВКА-КОТЛОВИНА-НАГІРНЕ-ОРЛІВКА

Дата: 15.06.2023 15:00
Кількість переглядів: 88

Не минуло й тижня після останньої сесії Болградської міської ради, на якій було ухвалено рішення про виділення коштів Службі місцевих автомобільних доріг на співфінансування ремонту підйому по вулиці Владиченська у селі Виноградівка, як стартували довгоочікувані роботи.

Фото без опису

Щоб проінспектувати їх хід, на місце прибули перший заступник Болградського міського голови Андрій Гарвалов та староста села Виноградівка Болградської громади Ольга Наумова. Що також було одним із доручень Болградської міської голови, озвученої вчора на апаратній нараді з керівниками структурних підрозділів Болградської міської ради.

Фото без опису

«Стартують ремонтно-відновлювальні роботи на підйомі у Виноградівці. Це важливий та довгоочікуваний захід. Але полегшено зітхати ще зарано. Не менш важливо контролювати якість проведення цих робіт. Тож прошу старосту села Виноградівка, депутатів Болградської міської ради із села Виноградівка та інших активних мешканців – здійснювати контроль за ходом ремонту та у разі чого – сигналізувати нам, щоб ми могли оперативно реагувати. Адже частина коштів, які були виділені на ці цілі, належать громаді, а отже ми маємо право стежити, щоб ремонт було здійснено якісно», - наголосив Сергій Димитрієв.

Фото без опису

Нагадаємо, за результатами проведеного два місяці тому комісійного обстеження представниками Служби місцевих автомобільних доріг було встановлено, що орієнтовна вартість робіт на ділянці (підйомі) у селі Виноградівка довжиною 650 м становитиме 12 780 000 гривень.

Фото без опису

Рішенням 55-ї сесії з міського бюджету Болградської громади у якості співфінансування було виділено 10 мільйонів грн. Після чого Служба місцевих доріг, з метою збільшення обсягів виконання робіт, виділило ще 5 мільйонів гривень (субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам), з яких 3 млн 500 тис гривень – на проведення робіт з експлуатаційного утримання ділянки по вулиці Владиченська у селі Виноградівка та 1 млн 500 тис гривень – на проведення робіт з експлуатаційного утримання ділянки по селу Владичень автодороги Виноградівка-Котловина-Нагірне-Орлівка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень