Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

БОЛГРАДСЬКА ГРОМАДА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ПУТЬ ГЕРОЯ ОЛЕКСАНДРА АБАЖИ

Дата: 19.06.2023 11:09
Кількість переглядів: 105

Вчора в Болграді попрощалася із мужнім Захисником, вірним Сином України, військовослужбовцем підрозділу морської піхоти Олександром Абажи, який загинув 13 червня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Йому було лише 44.

Фото без опису

Багато мешканців громади проводжали траурний кортеж із домовиною Олександра до його останнього місця спочинку на міському кладовищі. Прощалися з полеглим Захисником рідні, побратими, друзі, керівництво району та громади, всі небайдужі, які прийшли віддати шану й схилити голови за найвищу жертву нашого земляка - за майбутнє України.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

«Болградська міська рада, виконавчий комітет, уся громада в цей гіркий час висловлюють щирі співчуття усім родичам, близьким та друзям Героя та розділяють їх горе. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті усіх, хто знав його, любив і шанував», - відзначив в своїй прощальній промові перший заступник Болградського міського голови Андрій Гарвалов.

Фото без опису

Болградська громада завжди пам’ятатиме своїх Героїв, які пожертвували найдорожчим - власним життям, щоб Україна була вільною, незалежною і цілісною державою, щоб в мирі і безпеці зростали наші діти й онуки.

Слава Герою та вічна пам’ять!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень