Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

БОЛГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА ПРОДОВЖУЄ НАДАННЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ МЕШКАНЦЯМ ГРОМАДИ ПОХИЛОГО ВІКУ

Дата: 22.06.2023 16:06
Кількість переглядів: 103

Уже третій день у пункті прийому гуманітарної допомоги, що розташований у Болграді, по вулиці Поштова, 30, проводиться видача продуктових наборів жителям, які зареєстровані на території Болградської громади (місто Болград, села Оксамитне та Тополине, Виноградівка, Владичень, Табаки, Залізничне) та яким на момент її отримання виповнилося 90 років і більше.

Фото без опису

«Проблем ніяких немає, людей було повідомлено заздалегідь, як і старости сіл, знають час нашої роботи. Зрозуміло, що далеко не кожен з мешканців громади, які досягли такого поважного віку, зможуть самостійно прийти за набором. Хоча є й такі. У жодному разі, ніхто з представників цієї категорії громадян без допомоги не залишиться, якщо вже не отримував її у поточному місяці. Адже прийти за продуктовим набором можуть і представники отримувачів, головне – надати необхідні оригінали документів», - розповіла спеціаліст із ВПО Болградської міської ради Світлана Мінковська.

Фото без описуФото без опису

Додамо, що, станом на 22 червня, видано вже 25 наборів.

Доречи, отримати допомогу можна ще й завтра з 9.00 до 12.00 год. та  з 13.00 до 16.00 за адресою: м. Болград, вул. Поштова, 30

При собі мати:

-оригінал паспорта;

-оригінал ідентифікаційного номера;

-документ, що підтверджує реєстрацію на території Болградської громади

Звертаємо увагу, що харчові набори сформовані по картонних коробках, тому прохання – мати при собі пакет для їх зручного транспортування.

За додатковою інформацією звертатися за адресою: м. Болград, вул. Поштова, 39, каб. № 1, 4, 11 або за телефоном 04846 4 52 78, 4 36 04
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень