Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

НЕ ОЦІНИЛИ: ОБЛАШТОВАНУ ЗОНУ ВІДПОЧИНКУ В РАЙОНІ «ШПИЛЮ» У ПЕРШІ Ж ДНІ ПЕРЕТВОРИЛИ НА ЗОНУ СМІТТЯ

Дата: 26.06.2023 10:51
Кількість переглядів: 81

В рамках Програми благоустрою, а також, з огляду на те, що цього року, жителі нашої громади не зможуть дозволити собі поїздки на поморські узбережжя України, а також той факт, що у нас з'явилося чимало внутрішньо переміщених осіб, Болградська міська рада вирішила створити більше комфортних місць для відпочинку.

Фото без опису

Так, цього року нові альтанки з мангалами були встановлені в ряді сіл громади, з'явилися вони та в Болграді - в районі «військового пляжу», а також у прибережній зоні «Шпиля».

І були не просто встановлені. Представники структурних підрозділів Болградської міської ради, старостатів особисто взяли участь у суботниках, щоб розчистити ці території. На «Шпилі» цю роботу старанно виконала бригада з озеленення КП «Горводоканал» Болградської міської ради під керівництвом ландшафтного дизайнера Людмили Лісникової. Плоди її праць ми щодня публікуємо у соціальних мережах міської ради.

Але... не всі, на жаль, оцінили ці старання. І тому підтвердження – фотографії, які нам переслала власниця однієї із дач на «Шпилі».

Фото без опису

Фото без опису

На них видно, що народ непогано відпочив у цьому районі, куди з високою ймовірністю вони точно прибули не пішки. Але бажання елементарно прибрати за собою сміття у них не виникло. Можливо тому, що сміття, бруд – це природне середовище їхнього проживання, яке вони створюють там, де знаходяться.

Але, чи може бути це виправданням?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень