Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

СЕРГІЙ ДИМИТРІЄВ ПРИВІТАВ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ БОЛГРАДЩИНИ

Дата: 23.06.2023 15:10
Кількість переглядів: 91

Сьогодні з нагоди професійного свята, яке кожне 23 червня визначать державні службовці України, відбувся невеликій урочистий захід.

Фото без опису

Фото без опису

З вітальним словом до державних службовців Болградщини звернулись начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура, заступник голови Болградської районної ради Володимир Романовський та голова Болградської міської ради Сергій Димитрієв.

Фото без опису

«Довіра до влади починається саме з державного службовця, який має гнучко реагувати на потреби і запити сучасного суспільства, особливо зараз, в ці непрості для нашої країни часи! Бажаю вам миру, здоров’я, натхнення, невичерпної енергії, витримки від життєвих випробувань, подальшої плідної праці, нових звершень у роботі! А найголовніше, заслуженої шани та вдячності людей!», - зазначив в своїй промові Сергій Димитрієв.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

За сумлінну працю, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Дня державної служби України працівникам державної служби району та колективам Болградської Державної податкової  інспекції Головного управління державної податкової інспекції в Одеській області  й управління Державної казначейської служби України у Болградському районі Одеської області вручено Почесні грамоти Болградської районної військової адміністрації, Болградської районної та міської ради.

Фото без опису 

Фото без опису

Фото без опису

Нагадаємо, День державної служби України було засноване в 2003 році Указом Президента України. Приводом для прийняття нового святкового дня стала зростаюча роль працівників державної служби у всіх галузях життя українських громадян. Додамо, що свої музічні подарунки держслужбовцям зробили солістки КЗ "Центр культури та дозвілля" Болградської міської ради Яна Дулгер та Тетяна Жужукова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень