Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ACTED: НА ДОПОМОГУ ЖІНКАМ ТА МАЛО ЗАХИЩЕНИМ ВЕРСТВАМ НАСЕЛЕННЯ ГРОМАДИ

Дата: 26.06.2023 16:29
Кількість переглядів: 108

Наприкінці минулого тижня до Болградської громади завітали представники Агентства з технічного співробітництва та розвитку (ACTED), яке є французькою приватною, неурядовою, неполітичною та некомерційною організацією.

Фото без опису

Основна мета організації - допомога постраждалим у надзвичайних ситуаціях. В даному випадку фокус організації направлено на проблеми жінок та мало захищених верств населення.

Фото без опису

Представник агентства Ірина Целіковська у Секторі міжнародних зв’язків та інвестицій Болградської міської ради зустрілась з представниками міської ради та Центру зайнятості.

Був проведений моніторинг проблем Болградської громади у плані само зайнятості. Крім того, було відібрано 20 респонденток для подальшого аналізу.

Фото без опису

Зазначимо, в Одеській області у моніторингу приймають участь вісім громад. За його результатом буде відібрано лише одну. Саме в цій громаді вже будуть реалізовуватися міні-проекти стосовно само зайнятості жінок та мало захищених верств населення. Кращі бізнес ідеї та стартами будуть фінансово підтримані ACTED.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень