Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ПОПРИ ВСЕ: У БОЛГРАДІ ТРИВАЄ КОМПЛЕКСНЕ РОЗЧИЩЕННЯ ВУЛИЦЬ

Дата: 27.06.2023 12:27
Кількість переглядів: 75

Незважаючи на те, що явно не всі жителі Болградської громади поділяють прагнення зробити наші вулиці чистішими та красивішими, працівники КП «Горводоканал» спільно з Інспекцією з благоустрою Болградської міської ради продовжують проводити комплексне розчищення міських вулиць.

Фото без опису

Воно передбачає прибирання та вивіз сміття, видалення порослів, сухих гілок, а також диких чагарників на перехрестях вулиць, які обмежують видимість для водіїв автотранспорту.

У роботах задіяні як люди, забезпечені спецінструментарієм, так і техніка «Горводоканалу» – трактори, навантажувачі, самоскид.

Фото без опису

Зараз вони працюють на одній із найдовших вулиць у Болграді – 25 Серпня.

«Позаду подібні роботи на проспекті Соборний, вулицями Заводська, Училищнав, Інзовська. Зроблено покіс трави та прибирання всіх поперечних вулиць – від 25 Серпня до Інзовської. Далі просуватимемося на вулиці Перемоги, Калова, Малевинського, Лиманна та ін. Без уваги не залишиться жоден куточок. Прикро інше – не всі цінують наведений порядок. Днями прибрали величезну територію поряд із магазином «Мрія», що біля порожніх будинків по 25 Серпня, яку сусіди облюбували під складування сміття. Почистили ми її ретельно, і навіть запропонували сусідам, якщо щось є – нехай виносять. А другого дня все повторилося – знову стали складувати сміття на очищеному місці», - розповів начальник Інспекції з благоустрою Болградської міської ради Костянтин Дімов.

Роботи тривають  за планом і попри відсутності чиєїсь совісті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень