Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

Болградська міська рада привітала ювілярку

Дата: 06.07.2023 09:28
Кількість переглядів: 121

                Цього тижня в Болградській громаді відмітила свій 90-річний ювілей жителька с. Виноградівка Акдерлі Ольга Степанівна.

Фото без опису

                У цей день від імені Болградської міської ради її привітали староста с. Виноградівка Ольга Наумова, начальник відділу соціального захисту населення Альона Жолтова та спеціаліст відділу Тетяна Бамбура, які побажали ювілярці міцного здоров'я та вручили квіти та пам'ятні подарунки.
Фото без опису
                Ювілярка народилась в селі Виноградівка, 03 липня 1933 року у багатодітній родині. На її долю випали страшні часи війни та голодомору, важкої праці у колгоспі за тарілку їжі та непосильна праця у полі, але попри всі негаразди внутрішній стрижень не дозволив ювілярці скласти руки, а навпаки, зробив її ще сильнішою.
                Після роботи у колгоспі Ольга Степанівна багато років присвятила фермерству, дітям та онукам. Багатий життєвий досвід, міцні моральні та людські принципи завжди були взірцем для молодшого покоління у родині ювілярки, її розповіді з захопленням слухали онуки та близькі люди.

Фото без опису
                Незважаючи на поважний  80-річний вік Ольга Степанівна працювала в барі в денну зміну і цим користувались багато односельчан, які приходили поспілкуватись та почерпати життєву мудрість, яку ювілярка дарувала кожному, хто приходив за порадою або допомогою.                   
                У ювілярки двоє онуків та чотири правнучки. Ольга Степанівна почуває себе на свій вік бадьоро та оточена любов'ю сина та близьких.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень