Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

В Болградській міській раді відбулась апаратна нарада

Дата: 06.07.2023 11:14
Кількість переглядів: 86

В Болградській міській раді відбулась чергова апаратна нарада

Фото без опису


            Вчора відбулась чергова апаратна нарада Болградської міської ради під головуванням Болградського міського голови Сергія Димитрієва, на якій керівники структурних підрозділів відзвітували про проведену роботу та планах на найближчий час.
            Керівники медичних закладів доповіли про те, що підприємства працюють в штатному режимі, спалахів та нових виявлень захворювань на Covid-19 не спостерігається.
           За попереднім дорученням міського голови щодо розміщення інформації з телефоном телефонної "лінії довіри" у медичному закладі, головний лікар КНП "Болградська центральна районна лікарня" Віктор Дішлі доповів, що інформація розміщена в приміщеннях лікарні та телефонна лінія працює в штатному режимі. Це доручення з'явилось після того, як на адресу міської ради поступили зауваження, щодо оплати деяких послуг у центральній лікарні, які мали бути безкоштовними. В процесі вивчення цього питання виявилось, що у пацієнтів, які оплачували послуги лікарні  були відсутні електронні направлення і тому послуги їм надавались на платній основі. Віктор Дішлі пояснив, що з відвідувачами лікарні на постійній основі ведуться бесіди, щодо обов'язкового отримання електронного направлення від сімейного лікаря, отримання якого який дає право на безкоштовні аналізи та обстеження.

 

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису 
    Соціальна сфера також працює в звичайному режимі, гуманітарна допомога та всі види соціальних  послуг надаються в строк та у повному обсязі. За словами начальника Служби у справах дітей Марини Мохначевої для нашої громади є добра новина, яка стосується створенню ще одної прийомної родини. Наразі кандидати проходять співбесіди та тренінги, після яких в нашій громаді може з'явитись ще одна прийомна родина.
Фото без опису
       Начальник Центру надання адміністративних послуг Майя Божкова відзвітувала про проведену роботу  за півріччя. За перше півріччя Центру для отримання адміністративної послуги звернулося 7060 суб’єктів з них платних послуг 4130 на загальну суму 1267234,3 грн., безоплатних 2930 адміністративних послуг. Для зручності отримання жителями Болградської територіальної громади та інших громад в Центрі надання адміністративних послуг Болградської міської ради працює електронна черга. Термінал електронної черги знаходиться в зоні очікування приміщення Центру, також на офіційному сайті Болградської міської ради можна записатися на електронну чергу на зручний час та необхідну адміністративну послугу.

Фото без опису
            Начальник відділу освіти Болградської міської ради Ірина Гончарова доповіла про хід підготовки шкіл та позашкільних установ громади до нового навчального року, а також розповіла про хід монтажу очисних фільтруючих станцій води для шкіл та дитячих садків. Наразі також триває підготовка інформації для планового розрахунку освітньої субвенції на 2024 рік.     
            Заступник директора КП "Горводоканал" Микола Каспіровський доповів що всі структури комунального підприємства працюють в штатному режимі, триває косіння, наведення ладу у місті та селах громади.
            Старостати відзвітували що також працюють в звичайному режимі, ведеться прийом громадян, виконуються нотаріальні дії та наводиться порядок у підзвітних селах.  
            Міський голова Сергій Димитрієв подякував за роботу та намітив пріоритети роботи на перспективу та найближчий час.

Фото без опису
           
  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень