Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

Болградський міський голова прийняв участь у форумі Відновлення Одещини

Дата: 11.07.2023 11:47
Кількість переглядів: 160


     7 липня Болградський міський голова Сергій Димитрієв та генеральний директор КНП "Болградська ЦРЛ" Віктор Дішлі взяли участь у Форумі Відновлення Одещини в місті Одеса.
 

Фото без опису

      Нагадаємо, що перший  Форум відновлення Одещини  "Безпека. Інтеграція. Потенціал" відбувся в квітні цього року. Другий Форум  "Трансформація. Оздоровлення. Реабілітація" присвячено післявоєнному розвитку медичних послуг. На заході були присутні 24 спікери з 5 країн світу, понад 200 учасників офлайн. Головною темою було обговорення потенціалу оздоровлення та реабілітації в Одеській області, що стане основою для планування подальших дій у медичній галузі Одеського регіону.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    Форум організовано Агенцією Регіонального Розвитку Одеської області, USAID HOVERLA, Одеською обласною державною адміністрацією. Також Агенція регіонального розвитку Одеської області спільно з Громадською організацією «КОМІТЕТ СПРИЯННЯ РОЗВИТКУ ІНФОРМАЦІЙНОГО СУСПІЛЬСТВА» надали Болградській громаді благодійну допомогу у вигляді засобів зв’язку, а саме – телекомунікаційного обладнання (WiFi routers Nokia Beacon 1, 3FE47855BA). Метою використання обладнання на території Одеської області є підключення до всесвітньої мережі Інтернет установ соціального призначення, освіти, територіальних громад, місцевих державних адміністрацій, закладів, організацій та установ, діяльність яких спрямована на забезпечення соціальних сфер життя на території Одеської області.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень