Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

В Болградській громаді віддали останню шану Герою

Дата: 11.07.2023 16:25
Кількість переглядів: 89

   11 липня 2023 року Болградська громада попрощалася з Анатолієм Цонєвим - Героєм, який до останньої миті свого життя виборював свободу та незалежність України.
   9 липня 2023 року, під час бойового завдання на Сумщині, трагічно обірвалося життя солдата підрозділу ТРО Анатолія Цонєва.
Фото без опису

   У Анатолія залишилась дружина та двоє синів, які пішли разом з батьком захищати незалежність України та й по теперішній час продовжують нести службу.
   
Сьогодні Анатолій Цонєв назавжди покинув стіни рідної домівки у селі Виноградівка Болградської громади, відспівали його в місцевій церкві, куди прийшла велика кількість односельчан щоб в останнє проститися з ним.
   
Віддати свою шану та повагу захиснику Вітчизни зібралися близькі, рідні, побратими покійного, керівництво району та Болградської громади.  В останню путь живим коридором Анатолія Цонєва проводили до цвинтаря с. Виноградівка.
Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


    Зі словами співчуття та скорботи від імені Болградської міської ради звернувся перший заступник Болградського міського голови Андрій Гарвалов та староста села Виноградівка Ольга Наумова.  

Фото без опису

Фото без опису
 

Низький уклін нашому воїну-захиснику!

ВІЧНА ТА СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ!
ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень