Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

Відбулась робоча зустріч з теми надання та реалізації державної програми мікрогрантів

Дата: 21.07.2023 09:20
Кількість переглядів: 103

         Завідувач Сектору міжнародних зв'язків  та інвестицій Болградської міської ради разом з фахівцями Болградського центру зайнятості та  Болградської філії АТ «Ощадбанк» провели робочу зустріч, темою якої було обговорення шляхів реалізації державної програми підтримки населення та бізнесу в Болградській громаді.
 

Фото без опису


         Разом з представниками банківської сфери та спеціалістами Центру зайнятості завідувач Сектору інвестицій Діана Петрик обсудила   державні програми підтримки бізнесу та Є-РОБОТА:СВОЯ СПРАВА, які стосуються надання державою мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу.

«В Болградській громаді є люди яки могли би скористатися цими програмами, але напевно через брак інформації у підприємців та ініціативних людей існують деякі побоювання» - висловила думку Діана Петрик.

Фото без опису


         В ході зустрічі було розроблено план заходів для інформування населення та підприємців Болградської громади про Державну фінансову підтримку охочим почати свою власну справу.

    В завершенні зустрічі, було вирішено організувати зустріч на базі Сектору міжнародних зв’язків та інвестицій Болградської міської ради з підприємцями та мешканцями громади, які заінтересовані в отриманні грантів, але мають сумніви, або не достатньо обізнані у цій темі. Зі свого боку представники Болградської філії АТ «Ощадбанк» та Болградського Центру зайнятості запевнили, що обов'язково візьмуть участь у обговоренні реалізації державних програм та більш детально розкажуть  про програми, і що най головніше, про те яку конкретну допомогу вони можуть надати.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень