Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

Вітання з Днем Української Державності

Дата: 28.07.2023 08:22
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

Фото без опису

 

Шановні жителі  Болградської громади!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Української Державності!

    День Української Державності, це нове державне свято яке започатковано Указом Президента України від 24 серпня 2021 року.
    Щороку, 28 липня в Україні відзначають День Хрещення Київської Русі-України і віддають шану пам’яті видатному  державотворцю, Святого рівноапостольного князя Київського Володимира Великого та вже другий рік в цей Україна визначає День Української Державності.
  Це свято встановлено з метою утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення, спираючись на історію української державності.
    З початком російської агресії проти України ми усвідомили наскільки цінною для нас є наша Держава, тому День Української Державності нероздільно пов’язаний із нашим військом і людьми, які всі працюють на нашу перемогу. Перемогу добра над злом, законності над беззаконністю, миру над війною. Запорукою цьому буде наша єдність – єдина обов'язкова умова збереження нашої державності.
    Задля збереження нашої країни та історії нашої держави ми маємо бути сильними, мати сильну віру, дбати про майбутнє, берегти дітей і рідних, не забувати вікові традиції, історичну та культурну спадщину, допомагати ближнім й нашим воїнам.
   Бажаю щоб кожен день вашого життя був сповнений радістю, миром та надіями на краще, а ваші добрі справи примножували славу нашої рідної України!  

Болградський міський голова                                           Сергій  Димитрієв

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень