Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

Працівників медичної сфери Болградщини привітали з професійним святом

Дата: 28.07.2023 08:28
Кількість переглядів: 108

   Починаючи з цього року, згідно Указу президента України Володимира Зеленського День медичного працівника відзначатимуть щороку 27 липня.

   Для представників такої почесної та важливої професії КЗ «Центр культури та дозвілля» підготував концертну програму, на якій в урочистій обстановці вітали працівників медичної галузі району.

    Медичних працівників привітали начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура, заступник голови Одеської обласної ради Вадим Шкарівський, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, голова Болградської міської ради Сергій Димитрієв, працівники медичної галузі району, представники організацій, підприємств й установ громади.
Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

    За традицією перед початком заходу присутні віддали шану пам’яті полеглих за Україну хвилиною мовчання та виконанням Державного Гімну.

Фото без опису

   В своїй промові Болградський міський голова зазначив - "Професія медика завжди була однією із найшановніших у світі. Люди у білих халатах лікують наші фізичні та душевні рани, приходять на допомогу у той момент, коли ми відчуваємо себе найбільш вразливими та беззахисними, і повертають нам сили, бадьорість та гарний настрій. Ви несете на собі величезний тягар чужого болю та відповідальності, адже у ваших руках — людські життя. Професія, яку ви обрали, заслуговує найвищу похвалу, захоплення та повагу".
Фото без опису

    За високий професіоналізм та великі досягнення у своїй сфері почесними грамотами і подяками Одеської обласної ради, Болградської районної військової адміністрації, Болградської районної та міської ради були відзначені працівники медичної галузі.
Фото без опису

     Керівники медичних установ Болградської міської ради: КНП «Болградська центральна районна лікарня» Віктор Дішлі та головний лікар КНП «Болградський районний центр ПМСД» Ігор Веліксар також привітали колег з професійним святом та відмітили грамотами та подяками.
Фото без опису Фото без опису

    Артисти та творчі колективи КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради, зразковий ансамбль танцю "Натхнення", актори студії "Онгл" та відомий музикант Олексій Маковський подарували присутнім яскраві номери та незабутні емоції.
Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень