Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

Підсумки роботи групи за липень 2023р.

Дата: 01.08.2023 14:56
Кількість переглядів: 79

Фото без опису



   Робоча група Болградської міської ради з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення продовжує свою роботу. 
  
31 липня 2023 року в залі засідань Болградської міської ради відбулось чергове засідання робочої групи, на якому були обговорені наступні питання: підсумки роботи групи щодо проведення ряду виїзних засідань за липень 2023р. за участю членів групи та подальша організація роботи.
   
В липні 2023 року було проведено 3 виїзних засідання: 11, 12, 27 липня 2023р. Метою роботи комісії було повторне відвідування тих об’єктів торгівлі, з яких члени комісії розпочинали свою роботу (більше року тому – в травні 2022р.) для виявлення нових суб’єктів господарювання або тих, що припинили  свою діяльність. За цей період комісія відвідала об’єкти які розміщені за адресами м. Болград: проспект Соборний, вул. Болгарських ополченців та вул. Варненська. Як підсумок  встановлено діяльність  18 нових суб’єктів господарювання. Метою відвідувань було встановлення  дотримання вимог законодавства про працю: відвідування робочих місць суб’єктів господарювання з метою підтвердження або спростування фактів  здійснення діяльності та державної реєстрації підприємницької діяльності, одночасно із з’ясуванням ситуації з   працевлаштування найманих осіб.  За підсумками роботи було встановлено не дотримання  вимог законодавства в деяких об’єктах. Субєктам господарювання було запропоновано усунути порушення та надано термін (тиждень), ці об’єкти були відвідані ще раз. Так за липень 2023р. дев’ятнадцять фізичних осіб громади пройшли процедуру державної реєстрації, частина  підприємців оформили трудові відносини зі своїми працівниками та сплатили всі податкові борги, деякі – частково.  Також постійно проводиться бесіда з платниками податків про необхідність сплати податків відповідно до законодавства. Ті суб’єкти господарювання, у яких буде встановлено не відповідальність в організації роботи та не усунуті недоліки – будуть запрошені на наступне засідання. 
    За результатами засідання робочої групи вирішено продовжувати проводити виїзні засідання згідно Плану заходів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень