Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

СЬОГОДНІ БОЛГРАДСЬКА ГРОМАДА ПРОСТИЛАСЯ ЗІ СВОЇМ ГЕРОЄМ СЕРГІЄМ КУЛІШОМ

Дата: 02.08.2023 14:57
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

    Не минуло й тижня після того, як в Болграді поховали військовослужбовця  Григорія Лазарєва, а в Будинку прощання, що по вулиці Поштова, знов зібралися представники влади, військові та мешканці міста щоб проститися з героєм.

Фото без опису
   
Сьогодні Болград проводжав в останню путь свого Захисника Сергія Куліша, військовослужбовця підрозділу ТРО, серце якого раптово зупинилося 30 липня 2023 року під час несення служби у Сумській області.
   
Щоб віддати дань шани та вдячності Захиснику, мешканці міста створили живий коридор, скрізь який труну з тілом померлого доставили на міський цвинтар.
   
«Серце крається від жалю за всіх загиблих у цій кривавій та лютій війні. Болить душа за мужніх Героїв, які віддають найцінніше – своє життя – для того, щоб ми з вами могли жити. На жаль, сьогодні наша громада знову схилила свої голови у глибокій скорботі…Добра, світла пам’ять про тебе і вдячність за твій подвиг назавжди  залишаться в наших серцях», - зазначив в своїй промові Болградський міський голова Сергій Димитрієв.
Фото без опису

Слова скорботи також виразили заступник голови Болградської РВА Вячеслав Кулик, заступник голови Болградської районної ради Володимир Романовський та начальник групи морально-психологічного забезпечення Болградського РТЦК та СД, майор Віталій Невечеря.
Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису
Фото без опису
Вічна пам’ять захиснику України!

Ніколи не забудемо…

Герої не вмирають! Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень